Mob. tel. +370 682 32211
El.paštas: info@resvile.lt

Virtuvės projektavimas
Atliekame profesionalios, higienos reikalavimus atitinkančius virtuvės projektavimo darbus, konsultuojame visais technologiniais virtuvės įrangos klausimais, ruošiame technologinius projektus.

Technologijos dalyje pateikiami produkcijos gamybos, paslaugų teikimo, energijos (elektros, dujų, šilumos) gamybos, vandens ėmimo, ruošimo, tiekimo ir nuotekų valymo, kitos planuojamos veiklos, įrenginių, reikalingų produkcijai, energijai gaminti, transformuoti, teikti paslaugas ar vykdyti kitą planuojamą veiklą parinkimo, suplanavimo ir technologinio proceso projektiniai sprendiniai.

Technologijos dalį sudaro šie sprendinių dokumentai:

Aiškinamasis raštas. Jame pateikiami bendrieji sprendinių duomenys, pagrindžiami ir paaiškinami parengti projektiniai sprendiniai.

  • Pateikiami pagrindiniai motyvai, pagrindžiantys projektinius sprendinius, informacija ir sprendinių duomenys apie: veiklos programą, pajėgumus, produkcijos (paslaugų) nomenklatūrą su jos techniniais kokybiniais rodikliais;
  • Veiklai reikalingas medžiagas, žaliavas, energetinių ir vandens resursų poreikį;
  • Projektuojamų pastatų, inžinerinių statinių, cechų, barų technologijos proceso sprendinius;
  • Darbo režimą, darbuotojų skaičių ir reikalavimus jų kvalifikacijai (esant reikalui);
  • Gamybinio, pagalbinio, remonto sandėlių patalpų ir įrangos poreikio pagrindimą, jų komponavimo ir išdėstymo principą;
  • Krovinių apyvartą, transporto srautus sklype ir pastatuose;
  • Gamybos proceso valdymą, darbo organizavimą, kompiuterizavimą;
  • Statinių, pastatų, gaisrinių skyrių, patalpų ir išorinių įrenginių pavojingumą gaisrui ar sprogimui, numatomas prevencines ir apsaugines priemones;
  • Darbų saugos užtikrinimo sprendinius
  • Veiklos procesui vykdyti reikalingi žaliavų, medžiagų, pusfabrikačių ar gaminių, energinių resursų ir vandens poreikiai;
  • Darbuotojų skaičius;
  • Gamybinių, pagalbinių, sandėliavimo patalpų plotai;
  • Gamybiniam procesui reikalingų įrenginių techniniai rodikliai;

Techninės specifikacijos. Jose nustatomi:

  • Bendrieji nurodymai atlikti reikalingus tyrimus prieš rengiant projekto dalies darbo projektą, paslėptų darbų, kurių priėmime privalo dalyvauti projektuotojo atstovai, sąrašai, nuorodos į specifinius normatyvinius ir kitus dokumentus, kuriais privaloma vadovautis vykdant statybos (montavimo) darbus, kiti bendrieji reikalavimai;

Brėžiniai. Parengiami šie brėžiniai:

  • Technologinio proceso schema su pagrindiniais įrenginiais, jų pagrindinėmis charakteristikomis ir kitais duomenimis;
  • Pagrindinių technologinių įrenginių išdėstymo pastatuose planai ir pjūviai (M 1:50–M 1:200);

 

Maitinimo įstaigų darbuotojų apmokymai
Profesionalūs virtuvės komandos apmokymai, kurių metu apmokoma pačių svarbiausių šefo darbo ir aptarnavimo paslapčių, kad Jūsų maitinimo įstaiga atsidurtų tarp geriausių aptarnavimo ir kokybiškai paruošto maisto pozicijose.

Darni komanda, mokėjimas taisyklingai išnaudoti įsigytos arba turimos įrangos galimybes bei užtikrintas ir dėmesingas aptarnavimas užtikrins Jūsų maitinimo vietos sklandų veikimą.

 

Virtuvės įrangos pardavimas ir nuoma
Mūsų pagrindinė sritis – profesionalios virtuvės įrangos pardavimas ir tiekimas maisto gaminimo įstaigoms, viešbučiams, visuomeninio maitinimo įstaigoms, prekybos centrams.

Taip pat siūlome įrangos nuomą arba naudotos įrangos pirkimą.

Visą įrangą ir virtuvės apipavidalinimą deriname su Jumis, pagal Jūsų poreikius ir galimybes. Visur ir visame orientuojamės tik į kokybišką paslaugų kompleksą.

 

Įrangos priežiūra ir servisas
Atliekame įrengimų profilaktinę, garantinę ir pogarantinę priežiūrą.

Visoje Lietuvoje teikiame serviso paslaugas, atsarginių detalių aprūpinimą.

 

Naudota įranga

Naudota restoranų įranga – tai dar viena galimybė įsigyti profesionalią įrangą savo naujam verslui ar vasaros maisto tiekimo vietoms.Naudota įranga, kurią mes sandėliuojame. Kainos nurodytos Eur be PVM. Kainos nurodytos  su atsiėmimu Kauno būstinėje, be pristatymo mokesčio.

Ypač platus naudotos ir kokybiškos įrangos asortimentas. Jis yra vis atnaujinamas, todėl esant poreikiams, lauksime Jūsų paklausimų el.paštu: info@resvile.lt arba tel. +370 610 38144 ir galėsime patikrinti, ką galime pasiūlyti.

– Lėtaeigė sulčiaspaudė – Josper
– Blenderis Hamilton Beach – Salamanderis
– Blenderis Hamilton Beach – Saladetė 900x700x900 su atviru viršumi 
– Universali sulčiaspaudė – Cirkuliatorius Julabo
– Šerbeto aparatas, 2 x11 ltr. – Vakuumatorius Fresh
– Konvekcinė krosnis 7 GN 1/1 Retigo Blue Vision II – Šaldomas stalas Novameta 1300x700x900
– Kontaktinis grilis (Meltem) – Indukcinė viryklė Riga 1 kaitvietė
– Fritiūrinė 7 ltr – Lėksčių šildytuvas
– Indaplovė barui  
– Nerūdijančio plieno stalai (modeliai ir matmenys pagal situaciją)

Ypač platus naudotos ir kokybiškos įrangos asortimentas. Jis yra vis atnaujinamas, todėl esant poreikiams, lauksime Jūsų paklausimų el.paštu: info@resvile.lt arba tel. +370 610 38144 ir galėsime patikrinti, ką galime pasiūlyti.