Užsakymas išsiųstas.
Netrukus susisieksime

Espresso skonio Crème brûlée su keptais kaštonais

Jums reikės

350 ml grietinėlės
125 ml nenugriebto pieno
50 ml Dvigubas Espresso
6 kiaušinių trynių
75 g cukraus pudros
2 vanilės ankščių

Kaštonai

Paruošimas

Įkaitinkite grietinėlę, pieną su vanilės ankštimi ir sėklomis.
Suplakite kiaušinius  su cukraus pudra, pridėkite atšalusią espresso, plakite ir lėtai pilkite šiltą grietinėlę su pienu, tik išimkite vanilės ankštis.

Įkaitinkite konvekcinę Retigo krosnelę iki 90˚ C, užpildyti indą/konteinerį su karštu vandeniu.

Supilkite į puodelius 2/3 creme brulle skysčio ir kepkite orkaitėje apie 2 valandas. Išimkite iš krosnelės ir atvėsinkite prieš patiekiant.

Pabarstyti creme brulle cukraus pudra ir karamelizuokite cukrų su tam skirtu įrenginiu. Šalia pridėkite aštriu peiliu peprjautus keletą keptų kaštonų.

Keptų kaštonų paruošimas:

Įdėkite kaštonus į įkaitintą iki 200˚ C Retigo konvekcinę krosnelę. Kepkite apie 30-40 minučių nuolat vartydami, kad jie tolygiai iškeptų.

espresso creme brule_paruosimas

Atsiliepimai

PC MAXIMA

Vardas Pavardė

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

AB Fresh Market

Saulius Kuzma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

© UAB Resvika 2015